Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Esittely

Tmi Annaliina tarjoaa sinulle tai läheisellesi paikallisen pienyrittäjän joustavaa palvelua monipuolisesti arjen haasteisiin sekä hyvinvoinnin tueksi.

Tarjoan kokonaisvaltaista ja monipuolista kehonhuoltoa kalevalaisen jäsenkorjauksen ja klassisen hieronnan muodossa. Lisäksi ohjaan liikuntaryhmiä Kaipolan Naisvoimistelijoilla.

Lisäksi tarjoan kotiapu- ja siivouspalveluja, tavoitteena tukea ja parantaa vanhusten, perheiden tai erityisryhmien hyvinvointia, selviytymistä arjen haasteista sekä kotona pärjäämistä. Lähtökohtana on avun tarjoaminen saman tutun ihmisen välityksellä kiireettömästi, sekä palvelujen joustavuus ja yksilöllisyys tarpeen mukaan.

 

 Toiminnasta ja palvelujen tarjoamisesta vastaa lähihoitaja ja kalevalainen jäsenkorjaaja Anne Kotilainen.

Työ- ja koulutushistoria

 Olen valmistunut lähihoitajaksi kuntoutuksen koulutusohjelmasta v.2004. Lisäksi minulla on henkilökohtaisen avustajan ja koulunkäyntiavustajan koulutukset. Olen suorittanut psykiatrisen hoidon erityisammattitutkinnon.

Työkokemusta on sosiaali- ja terveysalalta 1996 alkaen monipuolisesti erilaisten asiakkaiden ja työtehtävien parissa. Olen työskennellyt myös siisteysalan yrityksessä.

14.12.2016 valmistuin Kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi kansanlääkintäseuran kolmivuotisen koulutuksen ja näyttötutkinnon suorittamisen jälkeen. Tarjoan Kalevalaista jäsenkorjaushoitoa kotikäynteinä tai hoitohuoneessani Jämsän Olkkolassa.

Tällä hetkellä opiskelen myös klassista hierontaa Jämsän Gradiassa. Hierontapalvelut opiskelijahinnoin.