Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta rentouttaa kireitä ja kipeitä lihaksia sekä lisää aineenvaihduntaa ennaltaehkäisten uusien kireystilojen muodostumista. Hoito suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan toiveita huomioiden. Voit valita 90 min. kestävän koko kehon kattavan kokonaisvaltaisen hieronnan tai lyhyemmän 45-60 min. pituisen puoli- tai osahieronnan tarpeen mukaan. Hierontaan on mahdollista sisällyttää myös lempeitä passiivisia venytyksiä sekä omiin tarpeisiin soveltuvaa liikunnan ohjausta.

Aromahieronnassa hyödynnetään klassisen hieronnan otteita ja laadukkaita eteerisiä öljyjä. Hieronta on miellyttävän kevyttä ja eteerisen öljyn voi valita monipuolisesta valikoimasta omien mieltymysten mukaan hierontaan sekä diffuuseriin. 

 

Pään- ja kasvojen hieronta lievittää lihaskireyksiä kasvoissa ja pään alueella. Siinä käsitellään kasvojen, pään ja niskahartiaseudun lihaksia ja lihaskalvoja sekä leukaniveliä. Kasvot myös puhdistetaan ennen käsittelyä lempeästi. Puhdistuksessa ja hieronnassa käytetään Forever Livinginin laadukkaita puhdistusaineita ja voiteita.

 

  • Klassinen hieronta 45min, 60min tai 90min.
  • Aromahieronta 60min.
  • Pään- ja kasvojen hieronta 45min.
  • Sarjakortilla joka viides normaalihintainen hieronta veloituksetta!

 

 Hieronnan voi varata myös kotikäyntinä erikseen sovittaessa, muutoin hoidot tapahtuvat Villa Merikosken tiloissa sijaitsevassa hoitohuoneessa( Särkijärventie 8, Jämsä).

 Hieronta on mahdollista maksaa ePassilla. Tarkastathan kuitenkin ensin, että ePassillasi on mahdollista myös hyvinvointipalveluja!

 Hierontaan voit varata ajan puhelimitse p. 0400868001 /Anne  tai nettiajanvarauksella.