Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Esittely

Tmi Annaliina tarjoaa sinulle tai läheisellesi paikallisen pienyrittäjän joustavaa palvelua monipuolisesti arjen haasteisiin sekä hyvinvoinnin tueksi.

Palveluvalikoimaan kuuluu kotiapu-ja siivouspalvelujen lisäksi kokonaisvaltaista ja monipuolista kehonhuoltoa kalevalaisen jäsenkorjauksen ja klassisen hieronnan sekä liikunnan ohjauksen muodossa. 

Kotiapu- ja siivouspalvelujen tavoitteena tukea ja parantaa ikääntyvien tai muiden apua tarvitsevien hyvinvointia, selviytymistä arjen haasteista sekä kotona pärjäämistä. Lähtökohtana on avun tarjoaminen saman tutun ihmisen välityksellä kiireettömästi, sekä palvelujen joustavuus ja yksilöllisyys tarpeen mukaan.

 

 Toiminnasta ja palvelujen tarjoamisesta vastaa lähihoitaja ja kalevalainen jäsenkorjaaja/hieroja Anne Kotilainen.

Työ- ja koulutushistoria

 Olen valmistunut lähihoitajaksi kuntoutuksen koulutusohjelmasta v.2004. Lisäksi minulla on henkilökohtaisen avustajan ja koulunkäyntiavustajan koulutukset. Olen suorittanut myös psykiatrisen hoidon erityisammattitutkinnon.

Työkokemusta on sosiaali- ja terveysalalta 1996 alkaen monipuolisesti erilaisten asiakkaiden ja työtehtävien parissa. Olen työskennellyt myös siisteysalan yrityksessä.

14.12.2016 valmistuin Kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi kansanlääkintäseuran kolmivuotisen koulutuksen ja näyttötutkinnon suorittamisen jälkeen. Olen myös opiskellut hierojan opinnot Jämsän Gradiassa.  

 

Jämsän kaupungin hyväksymä yksityinen palveluntuottaja

Tmi Annaliina kuuluu Jämsän kaupungin ylläpitämään yksityisten sosiaalipalvelujen tuottajien rekisteriin, mikä tarkoittaa, että voin tuottaa Jämsän kaupungin ja Kuhmoisten kunnan alueella vanhuksille, kehitysvammaisille, muille vammaisille, mielenterveyskuntoutujille ja päihdekuntoutujille  sosiaalihuoltolain mukaisia kotipalvelun tukipalveluita verottomasti, kuten siivousta, pyykkihuoltoa, ruoanlaittoapua, asiointiapua, kylvetysapua, ulkoiluapua ja henkilökohtaista apua. Tällöin asiakkaan on mahdollista saada tarvitsemiaan palveluja edullisemmin kun palveluista ei tarvitse maksaa arvonlisäveroa.

 

Kotitalousvähennys

Voit saada kotitalousvähennyksen kotona tai vapaa-ajan asunnossa tehtävästä työstä. Kotitalousvähennyksen voi saada myös esimerkiksi vanhemmilleen tai isovanhemmilleen palvelun ostava omainen. Kotitalousvähennystä voi maksimissaan saada 2250€ vuodessa. Vähennyksen omavastuu on 100€ henkilöltä vuodessa.

  

 Villa Merikoski

Toimipisteeni sijaitsee Villa Merikosken tiloissa Särkijärven läheisyydessä Jämsässä. Villa Merikosken tiloissa sijaitsee  lisäksi Rosen -metodi harjoittelija Annukka Ruusun hoitohuone (fb:Rosen-metodi Annukka Ruusu).

Toimimme myös PXC Underwear- alusasujen itsenäisinä jälleenmyyjinä, joten meidän kauttamme on mahdollista hankkia laadukkaita ja istuvia alusasuja tai järjestää vaikkapa kotikutsut ystäville. Oikeankokoisten - ja tuntuisten alusasujen löytäminen käy miellyttävästi omassa olohuoneessa tai Villa Merikosken rennon viihtyisissä tiloissa ystävien kesken.