Tmi Annaliina
Kalevalainen jäsenkorjaus, klassinen hieronta ja kotiapupalvelut
 

Klassinen hieronta


Klassinen hieronta on perinteinen hoitomuoto kehon jännitystilojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn, jossa käsitellään hieroen lempeitä otteita käyttäen koko keho tai kehon eri osa-alueita tarpeen mukaan. Hieronta rentouttaa, lievittää kipuja, vilkastuttaa verenkiertoa, aineenvaihduntaa sekä kuona-aineiden poistumista kehosta, ennaltaehkäisten uusien kireystilojen muodostumista. Hoito suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan toiveita huomioiden.
Voit valita 90 min. tai 120 min. kestävän koko kehon kattavan kokonaisvaltaisen hieronnan tai lyhyemmän 30-75 min. pituisen puoli- tai osahieronnan tarpeen mukaan. Hierontaan on mahdollista sisällyttää myös lempeitä passiivisia venytyksiä sekä omiin tarpeisiin soveltuvaa liikunnan ohjausta.
Aromahieronnassa hyödynnetään klassisen hieronnan otteita ja laadukkaita eteerisiä öljyjä. Hieronta on miellyttävän kevyttä ja eteerisen öljyn voi valita monipuolisesta valikoimasta omien mieltymysten mukaan hierontaan sekä diffuuseriin, joka höyrystää veden ja levittää siihen lisätyn eteerisen öljyn miellyttävästi hoitotilaan.
Pään- ja kasvojen hieronta lievittää lihaskireyksiä kasvoissa ja pään alueella. Siinä käsitellään kasvojen, pään ja niskahartiaseudun lihaksia ja lihaskalvoja sekä leukaniveliä.


Tervetuloa rentoutumaan!


Villa Merikoski
Särkijärventie 8, 42100 Jämsä
Ajanvaraukset puhelimitse tai netissä
0400-868001 / Anne Kotilainen